henne hen e romme mett d!

fredag, juni 15, 2007

Cup er cup?

Hvorfor er det ikke slik at cupen i Norge trekkes i 3. runde. Har nettop sett oppsettet for den neste runden og det er så å si umulig for de mindre laga å nå langt når de ikke blir seedet slik som tippeligalagene. Et 2. divisjonslag må gjøre helt umenneskelige prestasjoner for å komme videre til fjerde runde, mens et lag fra tippeligaen vet at de møter dårligere motstand og kan "surfe" videre.

Og hvorfor får vif spille hjemme mot mo, mens et lag som viking må helt til drøbak for å spille dagen etter. Dette er ganske merkelig greie egentlig. Vif spiller 26/6 hjemme, viking spiller 27/6 borte. Vif møter viking hjemme 30/6. Blir det ikke da feil at enga slipper å reise og i tilleg får en ekstra dag å hvile på før møte med viking hjemme. Dette er bare nok et bevis på at det er pengene som rår mer og mer. Eller skal vi si at det er fordi NFF holder til på samme stadion som vif spiller?

Når de først skal drive å seede de gode laga så kan de i det minste gjøre det på en måte slik at ingen drar noe fordel av dette i forhold til serien. Derfor burde viking også fått spille samme dag som vif og helst hjemme de også.